Amiclub wishesNedostajali ste mi!

Mnogo sam razmišljala o tome kako da vam udijelim par dobrih savjeta. 

U posljednje vrijeme sam bila okružena ljudima koji zrače negativnom energijom. 
To je veoma loše iskustvo. Molim vas razmišljajte pozitivno.
Istina o svakom od nas je da svoj život želimo da prikažemo uspješnijim, ljepšim i sadržajnijim. To je pozitivan stav i čovjek se treba držati tog mišljenja.

"U suštini mi smo ono što mislimo. Misao je sve. Što mislimo, to i postajemo." 

Naša sreća i uspeh u životu uslovljeni su pozitivnom energijom. Riječi koje izgovaramo, misli koje nam svakodnevno prolaze kroz glavu, stvari koje radimo produkuju određeni tip energije koja utiče na nas, ali i ljude u našem okruženju.

Sami smo odgovorni za našu sreću.  
Zar mislite postići neki uspjeh bez odgovornosti? 
Odgovornost je prije svega potreba za znanjem,a znanje je potreba za srećom.
U čemu se ogleda znanje?
Znanje se ogleda u tome da mi sami znamo šta želimo. 
Sve počinje od naših želja.
Umjesto da se fokusiramo na stvari koje ne želimo, razmišljajmo o tome što želimo. Razmišljam da napravim svoj popis želja. Ako već nisam :D 
********
I was thinking a lot how to give you a couple of useful advices.
In the previous time I was
surrounded by bad energy radiating people. That's a very bad experience.
Think positive!The truth is, we all want to show our lives as successful and beautiful as possible. That's the positive attitude. Essentially, you are what you think about. Idea is everything, what you think you become.Our happiness and successs are conditioned by good energy.Words we say, thoughts which travel through our head and things we do, produce kind of energy which has big influence on us and our surroundings.
We are the ones who're responsible for our happiness.
Don't think you can succeed without being responsible. Responsibility is need for knowledge, and knowledge is need for happiness. 
Everything starts with our wishes.We should focus and work for things we want .We should all make our wishlist and start realizing dreams.


Predrasude o sandalama oduvijek su nadjačale moju želju da ih kupim. Ali sada želja je pobijedila predrasude. U potrazi za  modelom sandala koji će savršeno nadopuniti i začiniti moje ljetne kombinacije susrela sam se sa velikim izborom na Amiclub online stranici i izabrala sam one koje najbolje odgovaraju obliku mog stopala. Mislim da će se savršeno uklapati uz većinu mojih odjevnih kombinacija. 
Modeli ravnih sandala koji slijede su me oduševili. Tako su jednostavni,a opet dolaze do izražaja. U principu, čine se zgodnima za kombinovanje i sa pantalonama i sa suknjama, a djeluju i kao udobna opcija. Svakako ne bi bio na odmet jedan par u cipelarniku.
****
Prejudices about sandals were always destroying my wish to buy it, but this time, desire won.
Looking for a perfect pair of sandals, which will fulfill my summer combinations, on Amiclub I found great choice and plenty of things that I just love.
I have chosen those which fit my feet the best and for which I think they will fit many of my combinations.

Flat sandal models, which are coming next, thrilled me. So simple but so gorgeous. You can combine it with everything, and they're comfortablr option.


                                                                       1.                                                                              2.                                                                                    3.
I kako sam već počela priču s neostvarenim željama,da je tako i završim. Moja druga neostvarena želja  bila je da naručim dugu elegantnu haljinu. Sama sam je sebi ispunila! 
Nemojte čekati da drugi ispune vaše želje i očekivanja.Budite sigurni da se to neće desiti. Učinite to sami! Uvijek su me zanimali koraci koje sam u svom životu činila kako bih dospjela sebi samoj. Sreća je da sami ispunite svoje želje i snove,da postignete vlastiti uspjeh u životu,karijeri i u svemu onome što volite. Upravo zbog toga će vas voljeti ,cijeniti i poštovati, jer vi zaista vrijedite. Zapamtite, svoju vrijednost određujete vi sami,a ne ja ili bilo ko drugi.
Mislim da će i vas očarati ova haljina i sigurna sam da ćete poželjeti da je imate u svom ormaru. Nju sam takođe naručila preko AMICLUB i izgleda kao da je krojena samo za mene.

******
And, as I started my story about unrealized wishes, I should probably finish it. My second wish was always ordering long ,elegant dress. Now I fulfilled it. Don't wait for the others to do it, you will be wasting your time. Do it by yourself.
You determine your value, not anyone else.
I think that you will also be fascinated by this dress, and I am sure you will want to have it in your closet.

I ordered it from Amiclub,also, and it looks like it was made just for me !


 Sanjati, maštati, živjeti u oblacima nije zabranjeno, nikome ne šteti, a i pomoći će vam kao što je i meni pomoglo da postanem još pozitivnija osoba.Razmišljajte o poslu koji želite raditi,o onome što volite, o tome kako bi voljeli da vas ljudi tretiraju... Svako jutro u glavi vizualizirajte kako biste voljeli provesti taj dan i što biste željeli ostvariti.  Moto nek vam bude: svaki dan ima da mi bude lijep.
Nije svaki dan odličan, ali s pozitivnijim stavom i vaši će loši dani postati bolji.
U svakom danu pronađite nešto pozitivno i iznenadit ćete se promjenama koje će se početi događati u vašem životu.
Imajte na umu da se sve dešava s nekim razlogom. Svaki kraj je novi početak.Nije retkost da ljudi iz najbližeg okruženja zrače negativnom energijom. To su oni koji se stalno žale, ali nisu spremni da preduzmu konkretne korake kako bi nešto promijenili. Ne slušaju druge, već vode duge monologe i ne propuštaju priliku da vas kritikuju. Uklonite ih iz života bez osećaja krivice. Ukoliko ste, ipak, prinuđeni da funkcionišete sa njima, komunikaciju svedite na minimum. Vreme izgubljeno na pogrešne ljude jednog dana nećete moći sebi da oprostite.
I ne zaboravite da je snaga vaših misli neograničena. Ona dolazi iznutra.Vrijedniji ste nego što mislite i ne dozvolite da vam neko stvori taj osjećaj „ manje vrijednosti“. Uspjeh drugih ne osporava vaš uspjeh,ali isto tako ni neuspjeh drugih ne gradi vaš uspjeh. Da je svijetu trebala jedna vrsta leptira ne bi ih bilo većih i manjih,jednobojnih i šarenih. Ljepota je u tom šarenilu i u tome što nam se životi razlikuju. Da nije tako život ne bi bio zanimljiv. Ovako znamo da je savršen i da je sve apsolutno kako mi želimo,bez obzira kako nam se to činilo u datom trenutku.Nikad nismo sigurni, život nekad daje kada oduzima,a nekad oduzima kada daje. U tome i jest njegova ljepota. To izaziva strah u nama, a od tog straha počinje borba.Borba za život. Bitno je biti dostojan te borbe.I ne zaboravite sreća je zarazna! A to ako je zarazna ne znači da vas neće izliječit. Mislite pozitivno.

Volim Vas!


*******

To live, dream and imagine isn't forbidden, it harms nobody and it will help you as it helped me to become more positive as a person.
Every morning, in your head, visualise how would you like to spend that day
And what'd you like to achieve . make your every day beautiful. Not every day is perfect, but positive thoughts will keep you in the game 🙂
You have to know that everything happens for a reason. Every ending is a new beginning. One day, you will be sorry for the Time spent on wrong persons .
Never forget that power of your thoughts is unlimited.
It comes from inside. Don't let others to break your strength .
Succes of the the others doesn't affect yours, but also failures of the others don't build your success.
We're never sure, sometimes life gives and sometimes it takes, but that's how it is . that's it's beauty.

Be positive think positive.Don't worry be happy 🙂

You may also like

1 comment:

Back to Top