Zaful through Munich streets

Before going to trip, I treat myself with an online shopping :) I choose what I like the most , and that's how I avoid shopping and losing time in big shopping centres .
While travelling,I use my time on best possible way , exploring , relaxing and enjoying beauties of big cities :) I think that, rich person is the one who slowly passes through magnificent city , stops everywhere and enjoys the atmosphere :)
If you think twice when it's about online shopping, or have fear if you're gonna receive the same product as shown on the picture, or how long you should wait for your purchase , do you have to pay customs or not. My experience with Zaful is there to help you. You gotta know how to place order , and they will inform you about your order on your email , when it's shipped out, prepared etc.
My order took 20 days to come , and I didn't have to pay any customs and shipping .
My package was well packed and with no damage.
Shirt I received, looks much more beautiful live,then on picture :) I love it's high quality .
Arrival of beautiful weather I love to emphasize with white colour , and that's why I have chosen white pants and sandals, and  Shirt and red colour gave life and audacity to this combination .

****
Prije odlaska na putovanje počastim se online kupovinom. Izaberem ono što mi najviše odgovara, s tim izbjegnem shoppinge i gubljenje vremena u velikim shoping centrima. Vrijeme mog putovanja iskoristim na najbolji mogući način istraživajući, odmarajući i uživajući u ljepotama još jednog velikog grada. Bogat je zapravo onaj, tko polagano i opušteno prolazi kroz raskošni grad, zaustavlja se te tu i tamo i uživa u atmosferi. Ukoliko se dvoumite oko online kupovine, iz straha da li će stići isti proizvod kakav je na slici, koliko dugo treba čekati narudžbu,morate te li poštarinu,carinu ili ne. Moje iskustvo sa narudžbom sa Zaful sajta će vam pomoći. Morate znati postupke pri narudžbi, kad naručite poslije postupka pripreme dobijete poruku na vas email da je narudžba poslata.Paket je stigao za 20 dana, carinu i shipping nisam morala platiti. Ono što je važno da napomenem je to da se carina pretežno plaća u vrijednosti od 3 ,5 KM. Paket je stigao bez oštećenja i lijepo zapakovan.U stvarnosti majica koju sam naručila izgleda  mnogo ljepše,prezadovoljna sam kvalitetom.Dolazak lijepog vremena volim da naglasim bijelom bojom, zbog toga sam baš izabrala bijele pantole i sandale, a majica i crvena boja je dala živost i odvažnost ovoj kombinaciji. 
As I started this story with a trip , and bigger accent is on online shopping, I don't want to neglect my trip . I want to share my impressions and photographs with you :)I hope you're gonna like it . Photo from my trip is the most beautiful memory that I don't have to buy.It's part of me , my mind and my past , but it lives and lasts as a picture and a memory of a beautiful time and transience.  Beauty follows you in every view. And really, beauty of Munich , city that pulsates, that's so old but so young , is indisputable.It's being kept by powerful Alps . I am glad that I've finally seen them . After tiring drive, first day, Alps took all my attention, and Starnberger See  lake fixed views and sound of waves calmed down my soul :)Swan was just in front of my nose . I thought Nature knows how to reward and decorate .And swans, so simple but so graceful . 

 ****

Pošto sam priču počela s putovanjem,a veći naglasak dala na online kupovinu, ne želim da zapostavim moje putovanje. Želim da podijelim moje utiske i fotografije s vama. Nadam se da će vam se svidjeti. Fotografija sa mog putovanja je najljepša uspomena koju ne moram kupiti.
Ona je dio mene,mog sjećanja i moje prošlosti a živi i traje kao slika i uspomena jednog lijepog vremena i prolaznosti.    Ljepota vas prati u svakom, čak i letimičnom pogledu, u znak dobrodošlice. I zaista, ljepota Minhena, grada koji pulsira, koji je tako star, a tako mlad i živ, je nesporna.Grad čuvaju moćne Alpe. Drago mi je što ih nisam vidjela samo na karti. Poslije naporne vožnje prvi dan su Alpe plijenile pažnju,a jezero Starnberger See popravljalo je prizore te slike i zvuk talasa umirivao je dušu. Labud mi je preplivao ispred nosa. Pomislila sam „Priroda zna da nagradi, ukrasi i zasija ljepotom. Kod labudova nije štedjela, tako jednostavno obučeni, a tako graciozni.


Fountain Fischbrunnen is in Marienplatz. Legend says it brings happiness - financial. It says, whoever washes it's wallet there, he won't have any money problems... ☺

****

Ono što će vas zaista zadiviti je glavi gradski trg - Marienplatz.  Na Marienplatz -unalazi se i fontana  Fischbrunnen. Legenda kaže da donosi sreću - finansijsku sreću. Po predanju, ko opere svoj novčanik u njoj neće imati problema sa besparicom. Anegdote kazuju da i gradonačelnik Minhena pere "gradski novčanik" u ovoj fontani.Passing through the streets, I got to the  Viktualienmarkt.
This is a place where you can buy anything you want when it's about Old Bavarian traditional food .

*****


Šetajući niz ulicu stigla sam do Viktualienmarkt. Kada je u pitanju hrana obradujte svoja osjetila jer ovdje možete kupiti sve što poželite od starobavarske tradicionalne hrane .


What I enjoyed the most was surfing. I relized that will and desire for what we like can beat everything. 
Eisbach wave is an artificial wave where surfers can practice their skills without leaving city.

*****

Ono što me posebno oduševilo je surfanje na rijeci. Smrzla sam se gledajući i shvatila da volja i želja za onim što volimo nadmašuje sve.
Eisbach val” je vještački val na kojem strastveni surferi mogu vježbati svoje vještine, a da ne napuštaju grad.
Bez obzira na to da li su niske temperature i snijeg pada, ili je ljeto i vruće je, danju i noću, na Eisbachu su surferi.

Zbog kontsantnog ili velikog protoka vode koja ga formira, lokalni surferi kažu da je na tom valu najvjerovatnije surfalo najviše ljudi na svijetu. Rijetka su mjesta u svijetu gdje u prirodi možete sa takve blizine gledati surfere i da budete tako blizu valu, a da se ne pokvasite. Iako se nalazi uz veoma prometnu ulicu, buka koju proizvodi Eisbach val dominira nad bukom saobraćaja i tako privlači pažnju prolaznika.“ _________________________________________________________________________________


Zaful: Shirt
Floral Party Dress: Zaful


Mila


You may also like

No comments:

Back to Top