Street style

Proljetni dani donijeli su više ljudi na ulice, sa novim kombinacijama i novim modnim trendovima. Ulice su doslovno procvjetale u nijansama proljetnih boja i trendi uzorcima.
Oksfordice su temelj svakog dobrog proljetno-ljetnog outfita, glavnih proljetnih tendencija - od pocijepanih traperica do kožnih jakni, od cijele serije ženstvenih komada u svim tonovima ružičaste boje do kamuflažnog printa, bijelih majica s kul natpisima i slikama, plisiranih suknji i haljina živih, prozračnih nijansi.
Ovaj moj street style outfit je odlična kombinacija za sve varljive proljetne temperature.
Garderobu je prije svega potrebno prilagoditi vremenskim prilikama.
Prijelazno razdoblje i još uvijek velike razlike u temperaturama od dana do dana, bude u nama kreativnost i nove metode kombiniranja pojedinih komada.

Moj današnji stajling je odličje vječne klasike, oksfordice, kožna jakna, neizbježne boyfriend dzins, košuljica sa prugicama,tratinčicama i ruksak koji je moja najveća ljubav.
Mnogi su od vas sigurno barem jednom ubrali ovaj cvijet i kidali mu laticu po laticu govoreći "voli, ne voli"... 
U ovom slučaju je voli ♥... 

Proljetni ormar donosi jednostavnije vrijeme i proljetne komade , te trendove u njihovom punom sjaju. Povratak najdražih proljetnih klasika poput kožne jakne, jeans jakne, balonera, jednostavne dnevne haljine i nezaobilaznih basic komada poput bijele majice, traperica, balerinki i tenisica stvorit će savršeni početak proljetne garderobe i poslužiti kao jednostavni komadi koji će se lako kombinirati i slagati s najnovijim proljetnim trendovima. Ove sezone nosit ćete i topove koji otkrivaju ramena, bomber jakne, kombinezone, otvorene ravne sandale sa velikom platformom , jeans s brojnim aplikacijama na sebi, oksfordice sa smjelom kombinacijom boja od sjajnih metalik tonova do nježnih ružičastih i sivih nijansi, sa naglašenim reljefnim materijalima.
U ovom postu nastojala sam pratiti moj prethodni post čija je tema bila " Modni trendovi za predstojeću sezonu"... Moja današnja kombinacija:
Oksfordice: Deichmann
Pantole: Shein
Košuljica: Romwe
Ruksak: Yoyomelody
_________________________________________________________________________________

You may also like

Back to Top