Newchic wishlist


Perfect dress for you.
Dresses are must have. They look great on every woman . The only thing you should find is your model,shape and colour.
Dress is the simplest and often the best choice, but with the wrong choice you could leave very negative impressions.
I this post I wanna help you with choosing your perfect dress.
There are few details you should take care of while choosing ceremoniously dresses.
Shape of your body is most important and by it,we choose the dress .
Colour is also very important.
I don't like yellow colour,and I know it doesn't look good on me because I have bright face and bright hair, but I love accessories in yellow and there's a way again to put this colour in a  great way to my fashion combination.
In Newchic I found so many beautiful dresses that took my breath away and I wished for to have them in my closet.
Velvet dresses are newest trend now. If you don't have you favourite one, now you'll surely get it.
They're a piece for serious events but also for everyday combinations.
Can't forget to mention how they fit your body shape.
Savršena haljina za vas.

Jedna ključna stvar koju morate posjedovati su haljine. 
Osim što pristaje svim ženama uvijek je bila i ostala odraz ženstvenosti. Trebate samo naći svoj omiljeni model, dezen i boju.
 Haljina možda jeste najjednostavniji i u većini slučajeva najbolji izbor, ali pogrešnim odabirom možete ostaviti i veoma negativan utisak.
U ovom postu želim da vam pomognem pri izboru haljina . Postoji nekoliko detalja na koje treba da obratite pažnju pri izboru svečanih haljina, a da pritom udovoljite i svom ukusu, ali prije svega i obliku tijela.
Oblik tijela je najbitniji i prema njemu biramo  haljinu koja nam najbolje odgovara.Boja haljine je vrlo bitnaSve boje su zajedno udružene u borbi protiv turbulentnog i burnog savremenog života, sa ciljem da donesu malo više spokoja i optimizma u naše živote. 
Ja ne volim žutu boju i vrlo dobro znam da mi ta boja ne odgovara zato što imam svijetlo lice i svjetlu kosu,ali volim dodatke koji su žute boje i postoji način da opet odlično uklopim ovu boju u moju odjevnu kombinaciju. 
U Newchicu sam pronašla mnoštvo prelijepih haljina koje su me ostavile bez daha i poželjela sam ih imam u svom ormaru.
Nezaobilazni trend su velvet haljine. Ako već nemate svog favorita među velvet haljinama, sada ćete ga sigurno pronaći. Osim što su dobar izbor za svečane prigode, u modnom su svijetu trenutno omiljeni svakodnevni komad.  To je prije svega jednostavan model haljine koji se lijepo prilagodi tijelu.


        
Dress 1                                             Dress 2                                           Dress 3


Lace is always in trend, especially if it's black . Red one always gets attention to you , shows your face beauty and gets happiness to your everyday combinations.Red dresses are always in style and they represent grace , power and glamour , but you have to be careful while wearing , not to make a mistake with some accessory. Royal blue fits redhair girls the most.

I dalje su moderne gotovo sve vrste čipke,tako da ni ja nisam uspjela da izostavim ove elegantne haljine, a prije svega crnu haljinu koja će uvijek biti u trendu. Crvena izdvaja iz mase, momentalno skreće pažnju, ističe ljepotu lica, podiže raspoloženje i u svakodnevne odjevne kombinacije unosi živost. Crvene haljine nikad ne izlaze iz mode te uvijek predstavljaju ženstvenost, snagu i glamur, ali pazite da zbog malih stilskih pogrešaka ne upropastiti željeni dojam. Kraljevski plava boja najlepše stoji crvenokosama.

Dress 1                                            Dress 2                                           Dress 3

Dresses that are perfect for every occasion are always in style. Biggest offer of day dresses you can find in Newchic.And about boho dress. it can fit every style and body shape-Boho dress is a piece that whole fashion world is crazy about and you must have it in your closet.


Haljine koje idu za svaku priliku i ne izlaze iz mode .Najveću ponudu dnevnih haljina možete pronaći na ovoj stranici.Kada je u pitanju boho haljina, nije presudno da vaš stil bude boho. Ovaj trend se može prilagoditi svakom stilu i svakoj figuri. Boho haljina je komad za kojim ludi cijeli modni svijet i morate je imati u svom ormaru.Dress 1                                            Dress 2                                          Dress 3 _________________________________________________________________________________


 Mila

You may also like

No comments:

Back to Top